Igazolványképek online feltöltéssel

 

Igazolványképeket sok helyen és sok módszerrel készítenek. Azonban nem mindenhol készítenek mondjuk biometrikus fényképeket, piros, vagy zöld hátterű képeket /bizony ilyenek is vannak!/ a különböző méretekről nem is beszélve. Régebben egy méret volt, a Polaroid kamera 4 képes változata a világszabványra volt gyártva, de azóta változtak az idők. Ráadásul az igények is, hiszen régen az igazolványkép általában kötelező kényszerképnek volt titulálva. Ám amióta megjelentek a fényképes kitűzők, az internetes keresők, bizony nem mindegy hogyan nézünk egy-egy idegen képébe. Szeretnénk, ha már a fényképünk alapján szimpatikusak lennénk, ha egy egy szörnyű igazolványkép után nem kellene bizonygatnunk, hogy megbízhatóak vagyunk. A korszerű igazolványképek stúdió körülmények között készülnek, a legmodernebb fényekkel és gyönyörű színekkel. De nem csak ez a lényeg! A megrendelőhöz való viszonyulás, hogy bizalmat sugározzon. Mindemellett be kell tartani a jó igazolványkép készítés 5 alapszabályát is!

  1. Ügyelj a megfelelő világításra: Az igazolványképnek jól megvilágítottnak kell lennie, hogy jól látható legyen az arcod és a részletek is.
  2. Válassz megfelelő hátteret: A legjobb, ha egy egyszerű, fehér vagy világos színű háttér előtt készül az igazolványkép, hogy az arcod legjobban kiemelkedjen. /Persze, ha nem más az előírás!/
  3. Ügyelj a helyes arckifejezésre: Az igazolványképen érdemes természetes arckifejezést mutatni, mosolyogni nem ajánlott.
  4. Figyelj az arcpozícióra: Az arcodnak középen kell lennie a képen, azaz érdemes közvetlenül a kamerába nézni.
  5. Ne legyenek takarások: Az igazolványképen nem lehetnek takarások, például /amerikai vízumban/ szemüveg, előrecsüngő haj vagy kendő, sapka, amely eltakarja az arcodat.
  6. Használj megfelelő felbontást: Az igazolványképnek jó minőségűnek kell lennie, így érdemes olyan készüléket használni, amelynek megfelelő a felbontása.

Ezeket a szabályokat betartva egy jó minőségű, tiszta és éles igazolványkép készíthető, amely alkalmas a hivatalos dokumentumokhoz. Mindezek profi fotóst kívánnak, home-igazolványképeket legfeljebb valami nevenincs klubigazolványokhoz készíts magad!

Az igazolványképnek szakszerűnek kell lennie!