Igazolványkép, bérletkép, vízumkép, biometrikus igazolványképek , igazolványkép egészségügyi kiskönyvbe, sportigazolványba, bárhova!

 

 

Igazolványkép árak:

szabvány igazolványképek: 2.000,-Ft/4db

biometrikus igazolványképek: 3000,-Ft/klt

vizumképek: 3000,-Ft/klt

A biometrikus igazolványképek szoftver segítségével készülnek. Amit tudnunk kell: melyik országba lesz, adtak-e meg pontos méretet? A biometrikus igazolványképek mérete országonként változó. Segítünk!

Biometrikus igazolványképre van szükséged?

3 perc alatt elkészítjük!

1152 Budapest, Rákos út 86. Objektív Fotóstúdió

Telefon:+36 30 942 8553

Nyitvatartás: hétköznap: 10.00-17.30 között

szombaton: érdeklődjön!

 

A biometrikus igazolványképek eltérnek a szabványtól, egy program segítségével készülnek. Mi rendelkezünk ezzel a programmal és

az igazolványképkeket 3 perc alatt elkészítjük! Van már igazolványképed digitálisan? Meglévő digitális képedből is tudunk biometrikus igazolványépet készíteni! Küldd el nekünk a digitális igazolványképedet az objektivfotostudio@gmail.com e-mail címre és rövid időn belül visszajelzünk, ha elkészült!

 

Biometrikus fényképek

A biometrikus fényképet általában németországi munkahelyekre kérnek. Ez a fénykép tulajdonképpen ugyanolyan szabvány igazolványkép a következő módosításokkal: kicsit nagyobb a képen a fej. A fejet viszont nem lógatva, nem felemelve kell tartani, hanem pontosan középen, szembe a fényképezőgéppel. A fényképész ezt egy erre a célra készített maszk segítségével ellenőrzi számítógépen. Tehát ne ijedjünk meg, nem tesz senki arcára maszkot, hanem az elkészült fényképet a számítógépben egy maszk fölé húzza, és annak megfelelően méretezi be. Biometrikus fényképeket is azonnalra készítünk.

Telefon:+36 30 942 8553

Fotóstúdióm címe: 1152 Budapest, Rákos út 86.

 

biometrikus fényképek
Állcsúcs és fejtető kontrollpontjainak helyes beállítása

biometrikus kép
Biometrikus maszk
 

biometrikus fotó szabvány szerint