A mindenre jó igazolványkép!

Váratlan helyzetben

Legyen nálad néhány igazolványkép, de papíralapon! Soha nem lehet tudni! Külföldön vagy, és elveszted az igazolványaidat. Hogyan tudsz leggyorsabban kikerülni ebből a kellemetlen helyzetből? Úgy, hogy van nálad néhány papíralapú igazolványkép! Nem kell futkorásznod fotóshoz, hogy kézzel-lábbal magyarázkodj, nem kell sehova menned,  nem kell váratlan és felesleges költségekbe verned magad! Csak át kell adnod a hatóságnak az igazolványképeidet. Nálam egyébként digitálisan is van a telómban, tedd

Munkában

Váratlanul jön egy döntés, hogy neked, mint akármilyen vezetőnek /akár targoncavezetőnek/ kell egy igazolványkép. Egy belépőhöz, egy új rendelet szerinti igazolványba. Nem lehet ezt előre tudni! Ha van a brifkódban egy plusz igazolványkép, máris megoldódott az amúgy utánajárással járó probléma!

Magánéletben

Találkozol valakivel, aki megtetszett neked! Küldenél neki egy csokor virágot! Van éppen egy igazolványképed, tűzd a virágra! Meglátod, szívébe zár! Soha nem lehet tudni, hogy mikor mire jó egy plusz igazolványkép! De ne feledd, a nagymamák mindig tartottak pénztárcájukban egy-egy igazolványkép méretű képet az unokákról, a gyerekeikről! Újítsd fel te is ezt a szokást!